BemutatkozásKOGAST Kft

TevékenységünkKogast Kft, Konyhatechnika

Társaságunk a hazai gasztronómiai piac meghatározó szereplője. Nagykonyhai gépeket és berendezéseket forgalmazunk több mint 55 éves gyártói tapasztalattal és 21 évet meghaladó Magyarországi jelenléttel.

Komplett szolgáltatást nyújtunk az éttermi-, ipari-, közétkeztetési- és intézményi konyhák teljes körű kialakításában, telepítésében, karbantartásában és kellékeinek utánpótlásában.

Értékesítési tevékenységünk a hazai piac mellett kiterjed számos szomszédos országra, elsősorban Romániára, Szlovéniára, Szlovákiára és Szerbiára is.

Cégtörténet

Társaságunk Közép-Kelet Európa legnagyobb gasztronómiai gépeket és berendezéseket gyártó cége, a szlovéniai székhelyű Kogast Grosuplje d.d. felkérésére alakult 1995-ben, azóta látja el a cég kizárólagos magyarországi képviseletét.

A KOGAST 1960 óta gyárt minden európai követelménynek megfelelő felső-középkategóriás nagykonyhai gépeket és berendezéseket a kimagasló minőség és kedvező érték/ár arány jegyében.

A piaci igények teljes körű és testreszabott kielégítését szem előtt tartva folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, így a felső-középkategóriás berendezéseket előállító KOGASTon kívül mára már számos más európai gyártó képviseletét is ellátjuk, így az általunk forgalmazott termékek a komplett szállodai, vendéglátói, kórházi, közétkeztetési konyhák berendezéseinek a teljes palettáját lefedik.

Célunk, hogy a hazai gasztronómiai piac meghatározó szereplőjeként a már meglévő és a jövőbeli ügyfeleink igényeit megfelelő minőségű, kedvező árú termékekkel szolgáljuk ki, és hogy a tevékenységi körünkbe tartozó bármely beruházási, fejlesztési, bővítési elképzelésre testreszabott és rugalmas megoldásokat kínáljunk a konyhatechnológia minden területén.

Bízunk abban, hogy cégünk bemutatkozása felkeltette érdeklődésüket és amennyiben tevékenységi körünkbe tartozó fejlesztési, bővítési illetve beruházási elképzeléseik lennének, ajánlatkérésükkel megkeresnek bennünket!

Nagy szeretettel várjuk régi és új partnereinket.

Elérhetőségeink: 1143 Budapest, Stefánia út 32

Tel: +36 (1) 364 9000/9001,9002,9003

e.mail: kogast@kogast.hu